Massa de pizza amb llet

massa pizza

Ingredients:

  • Farina de força: 400 g
  • Llevat premsat: 15 g
  • Llet sencera ATO: 150 ml
  • Ous: 3
  • Mantega tradicional ATO: 50 g
  • Una mica de sal

Elaboració: 

Barregem en un bol la mantega a temperatura ambient amb la farina, els ous, el llevat i la sal. Afegim la llet i ho pastem fins a obtenir una massa que sigui consistent i elàstica. Quan estiguin tots els ingredients integrats, formem una bola, empolvorem la massa amb farina i la deixem reposar a la nevera durant uns 30 minuts embolicada amb paper film.

Amb l’ajuda d’un corró, estirem la massa, deixant-la el mes fina possible i donant-li la forma rodona típica de les pizzes. Amb les quantitats indicades obtindrem dues o tres bases de pizza, que podem usar o guardar-les al congelador.

I llest! Només quedarà pensar amb quins ingredients complementem la nostra pizza.

 

Bon profit!

Font.