Visita les granges

 • Home
 • Visita les granges

Vols viure un dia a pagès autèntic?

Les nostres granges, Mas La Coromina i Mas Bes, t’obren les portes perquè puguis descobrir l’autèntic esperit que hi ha en una ramaderia familiar.

Descobriràs com és la vida en una casa de camp tradicional, com funciona una granja i com cuiden i mimen les seves vaques, que reben les millors atencions.

Gaudiràs d’un recorregut apassionant per la pagesia catalana!

Per cert, sabies que les nostres granges ATO han estat les primeres a obtenir el certificat de Benestar Animal? A través d’aquesta experiència, les nostres famílies ramaderes, Puigdemont i Viñolas, t’explicaran el secret per obtenir aquesta certificació.

Sol·licita informació

  A quina granja et ve de gust anar?: *: *  Responsable del tractament: LLET ATO SL. Finalitats del tractament: gestionar la vostra sol·licitud de contacte. Drets: Podreu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, així com altres drets, davant de LLET ATO SL, amb domicili al carrer Balmes 351, CP: 08006, Barcelona (Espanya), indicant a l’assumpte: Ref. Protecció de dades. Així mateix, podreu posar-vos en contacte amb el delegat de Protecció de Dades a través del correu electrònic: comiteseguridad@capsafood.com.
  Per a més informació en relació al tractament de les vostres dades personals, podeu consultar-la aquí.

  A quina granja et ve de gust anar?

  Vine a visitar-nos i podràs viure de primera mà el dia a dia dels nostres ramaders i les nostres vaques. Reserva la teva visita a:

  GRANJA MAS LA COROMINA