ATO Ecològic

LLET ECOLÒGICA ATO
100 % CATALANA

La nostra llet ecològica ATO prové exclusivament de la nostra granja ecològica Mas La Coromina

Gaudeix del “gust de la nostra terra”

A ATO t’hem vist créixer i volem seguir creixent amb tu. Per això, hem decidit fer un pas més llançant dues varietats de llet, sencera i semidesnatada, 100 % ecològica i 100 % catalana, produïda i envasada a la nostra terra, Catalunya.

Aquestes llets noves estan certificades pel Consell Regulador d’Agricultura Ecològica de Catalunya (CCPAE) i també compten amb el segell de producció ecològica de la Unió Europea.

ATO, la llet ecològica de la nostra terra.

També tenim mantega 100 % ecològica.

Granja ATO Ecològica

En un enclavament molt especial, Vall d’en Bas, envoltada pels bells paisatges de la Garrotxa i als peus del Puigsacalm, trobem la nostra granja ATO ECO MAS LA COROMINA.

Una granja familiar creada a la dècada dels 60 i que continua, generació rere generació, amb la mateixa passió, compromís i honestedat.

L’Albert i la Isabel són la tercera generació i ens diuen orgullosos:

Hem escollit la millor manera de viure i continuar amb el llegat familiar, sent respectuosos amb l’entorn i els animals

Aquests principis han portat a la família Puigdemont a convertir la seva ramaderia en una ramaderia ecològica, on les vaques reben una alimentació 100 % ecològica (sense herbicides ni pesticides), gaudeixen de llibertat per pastar i reben les millors atencions. Totes les pràctiques agrícoles i ramaderes les duen a terme de manera sostenible, respectant el medi ambient i el cicle de la natura.

La família Puigdemont us obre les portes de casa seva perquè descobriu una autèntica granja ecològica catalana. 

Us hi animeu?