Sostenibilitat

“EL BENESTAR DE LA NOSTRA TERRA”

A ATO estem compromesos amb tu, però també amb el planeta.
Cada gest i cada acció compta
Perquè junts fem el canvi

Envasos

Els nostres brics està fets de cartró FSC.

Saps què vol dir aquest segell?

És molt senzill, el paper procedeix de boscos gestionats de manera responsable, tant ambientalment com socialment.

Gràcies a aquest segell, ATO pot garantir que el cartró que es fa servir en els seus brics prové de boscos que respecten la fauna, la flora i les seves comunitats.

ENVASOS 100 % RECICLABLES

Segona vida per a les nostres ampolles.

Per on començar a tenir cura del planeta? Se’ns acut un gest molt senzill: Reciclar! Ets dels que recicles?

Els nostres envasos d’ampolla són 100 % reciclables. Només has de llençar l’envàs i el film agrupador al contenidor groc. En un exercici de transparència, ens agradaria que sabéssiu que l’opercle d’alumini i la nansa no es poden reciclar en el procés actual.

ÚS DE MATERIALS RECICLATS.

50 % MATERIALS RECICLATS ALS NOSTRES FILMS AGRUPADORS

Hem fet un pas més en el compromís amb la sostenibilitat: tots els nostres films agrupadors es fabriquen amb un 50 % de materials reciclats. Amb aquesta acció, contribuïm a l’economia circular minimitzant el consum de recursos.

ECONOMIA CIRCULAR

A ATO estem compromesos amb el planeta des del principi fins al final de la cadena. Les nostres granges ATO són conscients de la importància d’anar cap a un model més sostenible, per això treballen en un model d’economia circular.

A continuació us presentem les pràctiques que algunes duen a terme:

Energia solar

Les nostres granges Mas Bes i Mas La Coromina estan implantant plaques solars per al subministrament d’energia elèctrica destinada a les granges i zones de visitants.
Mas Bes ja ha instal·lat 300 plaques solars aprofitant la teulada de l’estable, la zona que més hores rep la llum del sol.

Read More

Aprofitament de l’aigua

Mas La Coromina reutilitza l’aigua en una part del procés, per tal d’estalviar aquest recurs tan valuós. L’aigua que s’empra per refredar la llet s’escalfa a través d’un intercanviador de plaques i s’utilitza per netejar i desinfectar la sala de munyir.

Read More

Compostatge

Mas La Coromina opta pel sistema tradicional de llits calents per al descans de les seves vaques. Aquest mètode els permet obtenir compost, que després es fa servir en les terres dels sòls de cultiu, obtenint així uns farratges de màxima qualitat per a l’aliment de les vaques.

Read More

Planta de biogàs - Energia sostenible

La nostra granja Mas Bes, gràcies al fem de les vaques, utilitza el gas metà per produir energia elèctrica que després fa servir per a l’autoconsum, per exemple, recarregar el seu cotxe elèctric.
A més, el compostatge sortint de la planta de biogàs és ideal per als camps, horts i jardineria.

Read More

PRODUCCIÓ ECOLÒGICA

Sabem que la producció ecològica es basa en tècniques respectuoses amb el medi ambient, amb els animals i amb les persones; es restringeix l’ús de productes químics (herbicides, plaguicides, etc.) i es respecten les necessitats dels animals.

Amb aquest propòsit, la nostra granja ATO Mas La Coromina s’ha convertit en granja ecològica.