Benestar Animal

PRIMERES CERTIFICADES EN BENESTAR ANIMAL

Primera marca làctia a obtenir el Certificat de Benestar Animal

ATO ha estat la primera marca làctia a obtenir el Certificat de Benestar Animal (Welfare Quality) l’any 2014, que certifica les granges i garanteix la traçabilitat de la llet.

QUÈ VOL DIR AQUEST CERTIFICAT DE BENESTAR ANIMAL?

És molt senzill: a les ramaderies ATO tenim cura de les nostres vaques i els garantim les millors atencions quant a alimentació, salut i confort.

Els pilars bàsics

Els 4 pilars bàsics d’aquesta certificació són:

Les nostres vaques compten amb nutriòlegs especialitzats que s’encarreguen de vetllar per la alimentació, completa i equilibrada, i garantir així la qualitat de la nostra llet.

Aquest certificat valora el confort durant el descans, el confort tèrmic, la facilitat de moviment i, per descomptat, la bona salut.
A ATO ens assegurem que les nostres vaques estiguin còmodes. Cadascuna disposa del seu espai, d’un sistema de climatització i de llits especials per afavorir-ne el descans.

Per als nostres ramaders, les vaques són un membre més de la família. Per això en tenen cura i garanteixen un estat emocional positiu.

ATO va un pas més enllà amb un compromís doble: benestar animal i traçabilitat 100 % de la llet. Això vol dir que la llet ATO Natura prové, únicament i exclusivament, de les nostres granges certificades amb Benestar Animal i localitzades a Catalunya.