Gelat de xocolata i plàtan

gelat healthy

Ingredients:

3 o 4 plàtans madurs
20 g de cacau amarg en pols
75 g de xocolata
2 cullerades de llet ECO ATO semidesnatada

Elaboració:

Pelar els plàtans i tallar-los en rodanxes d’entre 1 i 1,5 cm. Col·locar les rodanxes sobre un plat en una sola capa i congelar durant 2 hores.

Picar la xocolata i reservar.

Una cop el plàtan estigui congelat, ho posem tot en una trituradora, batedora de got o en un got de batedora de mà. Ho triturem bé. Afegim una mica de llet ECO ATO semidesnatada que ens ajudarà a triturar-ho i li aportarà un toc de sabor únic.

Quan estigui completament triturat i cremós, afegim el cacau. Ho barregem fins que quedi homogeni. Afegim la xocolata trossejada i seguim barrejant. Si la consistència és la desitjada, estarà llest per consumit. En cas contrari, ho posem en un recipient amb tapa i ho congelem durant mitja hora. Ho retirem del congelador, ho barregem i ho tornem a congelar una altra mitja hora.

Repetim aquesta operació fins que el gelat tingui la consistència desitjada. Opcionalment ho podem servir amb trossets de xocolata i rodanxes fines de banana.

Bon profit!

Pots revisar la font aquí.