Escuma de la llet

Avui t’expliquem els millors mètodes i trucs per fer l’escuma de la llet per perquè gaudeixis del teu cafè amb llet extra cremós.

Amb un escumador de llet: amb aquest mètode et resultarà molt fàcil. Primer escalfa la llet a la temperatura adequada (entre 45 i 65 graus) en un recipient. Després, utilitzem l’escumador i ho batem a poc a poc fins a aconseguir la textura adequada.

Amb un pot o una coctelera: Però què passa si no tenim un escumador? La solució és més fàcil del que pots imaginar… podem utilitzar un pot, una ampolla o una coctelera. Aconsellem que sigui un recipient que tingui mínim capacitat per a 260ml perquè la llet es pugui expandir bé. Escalfem la llet i la sacsegem fins a obtenir la textura desitjada. La introduïm de nou al microones per donar-li un cop de calor i que farà que l’escuma es faci més consistent.

Amb la batedora: només necessitaràs escalfar la llet i afegir-la en un recipient. Amb una batedora manual o elèctrica comencem a batre fins a obtenir la textura adequada.