DIP d’espinacs

Ingredients:

200 ml de llet ECO ATO
200 gr. d’espinacs frescos o congelats
50 gr. de formatge parmesà ratllat
50 gr. de formatge mozzarella
1 cullerada de farina
1 cullerada gran de mantega ATO
Mitja ceba picada
1 gra d’all
Sal i pebre al gust

Elabroació:

Tallem la ceba i l’all en petits quadrats.
Afegim en una paella la mantega, la ceba, l’all i deixem que es dauri.
Després, afegim els espinacs picats finament i deixem que es cuinin per uns minuts.
A continuació, afegim la farina i deixem que bulli.
Agreguem la llet ECO ATO, la mozzarella, el parmesà, i afegim una mica de sal i pebre. Deixem que redueixi una mica i més tard retirem.
Si volem podem servir la salsa amb aquesta textura o podem passar els ingredients per una batedora.

Bon profit!

Consulta la font aquí.