Tiramisú

receta de tiramisú

Ingredients:

30 bescuits

2 ous

300gr. de formatge Mascarpone

2 tasses grans de cafè fred.

25 gr. de mantega ATO

2 cullerades grans de sucre

Sucre de vainilla

Una tassa petita de vi de Porto

Cacau en pols per a empolvorar

Elaboració:

En un bol posem el formatge Mascarpone, en un altre separem els rovells de l’ou de les clares. Els rovells els afegim al formatge amb el sucre i sucre sabor de vainilla.

Un cop ho tinguem, ho barregem tot bé però de forma suau, i sense arribar a batre.

Fonem els 25 gr. de mantega i l’afegim a la mescla del formatge removent de nou.

Continuem muntant les clares a punt de neu i ho afegim a la mescla.

En una font barregem el cafè amb el vi de Porto. A continuació, muntem les capes de bescuit prèviament mullats amb la mescla, sense que els bescuits quedin massa tous perquè no es trenquin. Col·loquem la primera capa de bescuits i la cobrim amb la mescla de la crema que hem realitzat amb el formatge Mascarpone amb ajuda d’una espàtula.

Afegim el cacau per sobre i muntem 2 capes més de la mateixa manera.

Tapem la font amb paper film i el deixem refredar a la nevera fins al dia següent.

I llest! Gaudeix de les postres italianes més internacionals.

Bon profit!

Font: https://bit.ly/Tiramisu-recepta