Pastís de poma

pastis poma

Ingredients:

  • 250 ml de llet sencera ATO
  • 100 grams de farina
  • 100 grams de sucre
  • Un sobre de llevat químic
  • Un parell d’ous
  • I un parell o tres de pomes
  • Confitura d’albercoc
  • Melmelada al gust

 

Elaboració:

Primer fem la massa. Agafem un bol i incorporem la farina, el sucre, el llevat, la llet i els dos ous. Això ho hem de barrejar amb la batedora.

Pelem les pomes i les tallem en daus petits. Un cop estiguin llestes, les incorporem al bol i ho remenem tot amb molta cura.

Tapem la barreja amb paper de forn.

Preparem l’altra poma, pelant-la, traient-n’hi els sobrants i fent-la a làmines.

Posa-ho en un recipient que es pugui utilitzar al forn i enforna-ho. Si el bol pot anar al forn, col·loca-hi les làmines de poma directament. Enforna durant tres quarts d’hora a 150º.

Una vegada estigui cuit (recorda que clavar un escuradents és una gran manera de saber si un pastís és cuit per dintre), pinta’l amb confitura d’albercoc i presenta’l amb una mica de la teva melmelada preferida. Llest per servir!

BON PROFIT!

Font: https://bit.ly/pastis-poma-recepta