Mousse de fruita de la passió

Ingredients:

350g de maracujà
2 fulles de gelatina
200ml de nata líquida per a muntar ATO
40g de sucre glacé
20ml d’aigua calenta

Elaboració:

Començarem obrint els 350g de maracujà i buidarem la seva polpa en un bol. Podem reservar una mica de la polpa per decorar al final la mousse.

A continuació, triturem la polpa amb la batedora i colem el resultat amb un colador, pressionant bé les restes de les llavors per a aprofitar tot el suc.

Després posarem a hidratar 2 fulles de gelatina en un bol amb aigua freda. Deixem que s’hidratin durant uns 10 minuts.

Mentre s’hidrata la gelatina, muntarem 200 ml de nata líquida per a muntar ATO. Per a això, posem la nata en un bol (és important que la nata estigui molt freda perquè munti bé) i comencem a batre amb unes varetes elèctriques. Quan la nata estigui semi montada, afegim a poc a poc els 40g de sucre glacé i continuem batent fins que la nata estigui perfectament muntada.

Escorrem bé les fulles de gelatina i les dissolem en 20ml d’aigua calenta. Removem bé fins que la gelatina es dissolgui per complet, afegim aquesta mescla al bol amb el suc de maracujà i barregem bé amb unes varetes.

Ara incorporarem a poc a poc el suc de maracujà i gelatina al bol de la nata.

Anem barrejant amb una espàtula amb moviments suaus fins que tinguem una mescla homogènia.

Col·loquem la mousse de maracujà en els recipients individuals on els servirem i els fiquem un mínim de 3 hores en la nevera.

Quan la mousse hagi refredat, li posem per damunt una mica de la polpa que havíem deixat reservada i ja està llesta per a servir.

Bon profit!

Pots consultar la font aquí.