Galetes de mantega

Ingredients:

200 gr. mantega ATO (a temperatura ambient)
120 gr. de sucre
280 gr. de farina de blat
1 cullerada petita d’essència de vainilla

Elaboració:

1.- En un bol comencem barrejant la mantega tradicional ATO amb el sucre. Recordeu que la mantega ha d’estar a temperatura ambient per poder treballar bé amb ella. Barregem molt bé.

2.- Una vegada ho tinguem tot barrejat, agreguem la cullerada petita d’essència de vainilla.

3.- Continuem amb la farina tamisada. Passem la farina per un colador abans d’incorporar-la al bol. Ho barregem tot molt bé.

4.- Ara és moment de donar-li forma. El més fàcil és fer un rotlle amb l’ajuda de paper film i guardar-ho a la nevera durant 1 hora més o menys. A partir d’aquí, el que farem serà «tallar rodanxes» d’1 cm més o menys i enfornar-les. També li pots donar la forma que tu consideris.

5.- Les posem en una safata de forn i les enfornem a 180 graus durant uns 11-12 minuts. En el moment que veiem que es comencen a daurar pel costat, les traiem.

Bon profit!

Pots consultar la font aquí.