Ingredients:
- 100 g de caramel líquid
- 4 ous mida L
- 140 g de sucre blanc
- 500 g de llet sencera ATO
- 1 beina de vainilla
Elaboració:
1. Comença abocant el caramel líquid al fons de les flameres.
2. Preescalfa el forn a 170 °C amb calor a dalt i a baix.
3. Bat els ous juntament amb el sucre fins que la mescla quedi ben integrada i escumosa.
4.Incorpora-hi la llet ATO i unes gotes d’essència de vainilla, remenant suaument.
5. Reparteix la mescla entre els motlles preparats.
6. Col·loca les flameres en una safata amb aigua calenta per coure-les al bany maria.
7. Enforna durant 40 a 45 minuts, o fins que en punxar amb un escuradents surti net.
8. Deixa que es refredin a temperatura ambient.
9. Guarda els flams a la nevera durant almenys 4 hores abans de desemmotllar-los.
10. I ara sí, llestos per gaudir-ne!