Ingredients:
- 1 litre de llet ATO
- 150g de sucre
- 100g d’arròs
- Canyella (branc i pols)
- Pell de llimona
Instruccions:
1. Col·loca l’arròs en una olla amb la llet, juntament amb un tros de pell de llimona i una branca de canyella.
2. Deixa reposar la mescla entre 30 i 60 minuts perquè l’arròs absorbeixi els sabors.
3. Porta l’olla al foc, tapa-la i espera que quasi bulli. Després, destapa i comença a remenar.
4. Quan l’arròs estigui “al dente”, afegeix el sucre i segueix cuinant fins que espesseixi.
5. Retira la canyella i la pell de llimona. Deixa reposar i bat una mica per espessir-lo encara més.
6. Deixa reposar a la nevera durant 20-30 minuts i ja està! Serveix-lo amb un toc de canyella en pols.
7. A gaudir!
