‘Brownie’ de xocolata

Ingredients

  • 60 g de cacau en pols sense sucre
  • 113 g de mantega ATO
  • 2 ous
  • 200 g de sucre
  • 30 g de farina
  • 5 ml d’essència de vainilla
  • Una pessic de sal
  • 125 g de nous

Elaboració

  1. Preescalfa el forn a 165°C. Engrasa o cobreix amb paper de forn un motlle quadrat de 20 cm.
  1. A foc baix, barreja la mantega ATO amb el cacau fins que sigui suau. Deixa refredar uns minuts.
  2. En un bol, bat els ous amb la vainilla. Afegeix la mescla de cacau i barreja bé.
  3. Barreja la farina, el sucre, la sal i les nous. Incorpora-ho a la mescla de cacau i barreja suaument.
  4. Aboca la mescla al motlle i enforna durant 35-40 minuts. El centre ha de quedar lleugerament ferm.
  5. Deixa refredar abans de tallar en porcions i servir.
  6. A gaudir!