Risotto de bròcoli

risotto bròcoli

Ingredients:

  • 100 g bròcoli
  • 100 g xampinyons
  • 1 tassa d’arròs blanc
  • 1/2 ceba morada
  • 2 ½ tasses brou de verdures
  • 1/2 cullerada petita de cúrcuma
  • 1 cullerada petita d’all
  • ½ cullerada petita de nou moscada
  • Nada per a cuinar ATO
  • Sal al gust
  • Pebre negre al gust

 

Elaboració:

Posem l’olla a foc mitjà amb una mica d’oli.

Piquem la ceba i la saltegem. Afegim l’arròs i les espècies perquè vagi absorbint tot el sabor.

El següent pas serà afegir el bròcoli i els xampinyons ben picats. Podem partir cada bròcoli en 4 trossos.

Ho deixem uns segons i a continuació afegim ¾ tassa del brou. Ho deixem reduir a foc baix.

Continuem afegint el brou a poc a poc a mesura que es va absorbint i sense deixar de remoure. Ho deixem 15 minuts.

Quan ja estigui acabant la cocció del risotto, afegim la nata per a cuinar ATO. El toc final que li proporcionarà una gran cremositat.

Ho mantenim al foc uns minuts més.

Ho deixem reposar i llest per gaudir.

Bon profit!