‘Cupcakes’ de Sant Valentí

Ingredients

  • 100 ml de llet ATO
  • 4 ous
  • 250 g de farina
  • 1 sobre de llevat
  • 1/2 pessic de sal
  • 1 culleradeta d’essència de vainilla
  • 250 g de mantega ATO
  • 120 g de sucre
  • Motlles per a cupcakes


Glassejat de mantega:


  • 200 g de mantega ATO
  • Colorant vermell per a aliments
  • 100 ml de llet ATO
  • 200 g de sucre llustre
  • 1 culleradeta d’essència de vainilla

Elaboració

1. Bateix la mantega ATO, els 4 ous, el sucre, la farina, el llevat i el pessic de sal. Barreja-ho tot bé fins obtenir una massa homogènia.

2. Un cop tinguem la massa preparada, distribueix-la als motlles i enforna-la durant 20 minuts.

3. Per preparar el glassejat: bateix la mantega, el sucre llustre i la culleradeta d’extracte de vainilla. Quan estigui tot ben barrejat, afegeix el colorant vermell per a aliments fins aconseguir el to rosat desitjat.

4. Un cop els cupcakes estiguin enfornats i completament refredats, afegeix-hi el glassejat rosat per sobre.

5. A gaudir!