Ingredients
- 100 ml de llet ATO
- 4 ous
- 250 g de farina
- 1 sobre de llevat
- 1/2 pessic de sal
- 1 culleradeta d’essència de vainilla
- 250 g de mantega ATO
- 120 g de sucre
- Motlles per a cupcakes
Glassejat de mantega:
- 200 g de mantega ATO
- Colorant vermell per a aliments
- 100 ml de llet ATO
- 200 g de sucre llustre
- 1 culleradeta d’essència de vainilla
Elaboració
1. Bateix la mantega ATO, els 4 ous, el sucre, la farina, el llevat i el pessic de sal. Barreja-ho tot bé fins obtenir una massa homogènia.
2. Un cop tinguem la massa preparada, distribueix-la als motlles i enforna-la durant 20 minuts.
3. Per preparar el glassejat: bateix la mantega, el sucre llustre i la culleradeta d’extracte de vainilla. Quan estigui tot ben barrejat, afegeix el colorant vermell per a aliments fins aconseguir el to rosat desitjat.
4. Un cop els cupcakes estiguin enfornats i completament refredats, afegeix-hi el glassejat rosat per sobre.
5. A gaudir!