Gelat de vainilla amb nata ATO

gelat vainilla

Ingredients

  • 500 ml de nata per muntar ATO
  • 15 ml d’essència de vainilla
  • 400 g de llet condensada

 

Elaboració

El primer pas per fer un deliciós gelat de vainilla és muntar la nata ATO amb unes varetes elèctriques. I recorda aplicar aquest truc culinari: la nata ha d’estar molt freda o, en cas contrari, no muntarà correctament. Per això, recomanem deixar-la al congelador 15 minuts abans de muntar-la. I si hi poses també el recipient en el qual es muntarà la nata… serà ideal!

Quan tinguem muntada la nata, afegirem la resta d’ingredients: l’essència de vainilla i la llet condensada.

Remourem de forma suau amb una espàtula i ho farem realitzant moviments circulars perquè no es baixi la nata. Si ho fem correctament, obtindrem una massa homogènia i molt cremosa.

L’últim pas és deixar-la al congelador entre 5 o 6 hores abans de servir.

Acompanya el teu gelat amb fruites de temporada o una mica de xocolata i gaudeix d’aquesta opció refrescant i amb extra de sabor.

BON PROFIT!