Ato

A ATO t’hem vist créixer i hem crescut amb tu. T’hem acompanyat i ho seguirem fent oferint-te productes que s’ajusten a les teves noves necessitats. Per això ara et presentem la nostra nova gamma ecològica: Llet Sencera, Llet Semi i Mantega. Perquè sabem que et preocupes per tu i pel teu entorn.

Certificat ecològic europeu

El certificat ecològic europeu assegura que el bestiar s’alimenta únicament a base de pastures sense herbicides ni pesticides i amb pinsos ecològics lliures d’OMG. A més, garanteix un espai mínim de 2 vaques per hectàrea, per assegurar el seu confort i benestar. D’aquesta manera es garanteix que la cura dels animals i el cultiu de les pastures s’ha fet respectant el medi ambient i de manera sostenible.

VALOR NUTRICIONAL

Informació nutricional (valors mitjans per 100ml)

SENCERA SEMIDESNATADA
Valor energètic
(kcal)
271 (65) 198 (47)
Proteïnes (g) 3,3 3,4
Hidrats de
carboni (g)
4,8 4,9
Sucres (g) 4,8 4,9
Greixos (g) 3,6 1,55
Saturats (g) 2,3 1
Sal (g) 0,13 0,13
Calci (mg) 120
(15% VRN*)
120
(15% VRN*)

*VRN: Valors de Referència de Nutrients (vitamines i minerals)

Tancar LA TEVA PRIVACITAT ENS IMPORTA
El 25 de maig entra en vigor el nou Reglament General de Protecció de Dades. Així que hem actualitzat la nostra Política de Privacitat perquè tu i les teves dades estigueu més protegits que mai. Si vols tenir més informació sobre com LLET ATO protegeix la teva privadesa, fes clic al botó que veuràs a continuació.
Leer más